Kwalitatief internet een vereiste voor goede affiliate marketing Tegenwoordig gaat een groot deel van de marketing via het internet. Bij […]

3 Thoughts on “Kwalitatief internet een vereiste voor goede affiliate marketing”

  • Ik heb recent een abonnement voor internet en televisie afgesloten. Voorheen had ik ook altijd telefonie, maar hier ben ik van afgestapt. Dit scheelt toch behoorlijk in de kosten. Waarom ik alles bij één partij regel? Omdat dit veel papierwerk scheelt en je bent meestal ook stukken goedkoper uit.

  • Jarenlang heb ik eigenlijk alleen maar naar de prijs gekeken bij het afsluiten van een internetabonnement. Niet verstandig, daar ben ik nu wel achter gekomen. Ik begrijp nu ook waarom mijn internet toch altijd zo traag was. Bedankt voor deze nuttige informatie. Heb nu snel internet en dat ook nog eens voor een betrekkelijk lage prijs!

  • Graag zou ik het goedkoopste abonnement voor internet en televisie afsluiten. De snelheid maakt met niet uit, als ik het maar kan gebruiken. Heb het niet al te breed namelijk en vind de kosten die ik nu maak toch wat aan de hoge kant. Zijn er mensen die hier ervaring mee hebben? Dan hoor ik het graag!

Geef een reactie