Waarom Online Adverteren? Internet is de laatste jaren niet meer weg te denken uit ons leven. Iedereen maakt er gebruik […]

4 Thoughts on “Waarom online adverteren?”

  • Sinds de opkomst van het internet ben ik al aan het adverteren online. Met de jaren is hier enorm veel in veranderd. De mogelijkheden zijn echter alleen maar groter geworden. Inmiddels durf ik mezelf dan ook wel een affiliate marketing-expert te noemen.

  • Ik was nooit zo van het online adverteren, maar dit ben ik nu wel. Kwam erachter dat het adverteren in geprinte media niet langer lucratief was. Daarom toch maar besloten de stap naar het internet te maken. Heb er nog geen moment spijt van gehad.

  • Online adverteren heeft bij mij tot op heden nog niets opgeleverd. Lees van alles over leads enzo, maar dat gaat voor mij dus echt niet op. Heb eigenlijk ook geen zin om er veel geld in te steken. Heeft iemand misschien nog een tip om zonder geld te betalen aan meer leads te komen?

  • Online adverteren kan ik echt aanraden. Voorheen adverteerde ik altijd in een weekblaadje, maar hier haalde ik niet veel voldoening uit. Hiermee gestopt en geïnvesteerd in online adverteren. Ben echt ontzettend verbaasd over de resultaten. Had niet gedacht dat het zo’n succes zou zijn. Ga binnenkort nog meer online adverteren om meer inkomsten te genereren!

Geef een reactie