Waarom Online Adverteren?
Waarom Online Adverteren?
Offerte aanvragen
Offerte aanvragen
Portefeuille
Portefeuille

Affiliate marketing en leads genereren

Vrijwel iedereen brengt dagelijks veel tijd door op het internet. Sterker nog, het lijkt alleen maar meer te worden. Niet gek ook dat er inmiddels miljarden websites zijn. Over nagenoeg ieder onderwerp is wel een website te vinden. Sommige sites zijn puur informatief, terwijl andere sites zich richten op verkoop. Overeenkomst tussen deze sites is dat er over het algemeen vaak advertenties op te zien zijn. Bedrijven met een website zetten deze advertenties vaak in om leads naar hun eigen site te generen en zo de kans op verkoop te vergroten. Steeds meer sites bieden bedrijven de mogelijkheid om te adverteren middels affiliate marketing. Hieronder geven wij tekst en uitleg over dit aan populariteit winnende fenomeen.

Wat is affiliate marketing eigenlijk?


Ondanks dat affiliate marketing aan populariteit wint, weten veel mensen niet precies wat het is. Kort door de bocht kunnen we zeggen dat je bij deze vorm van marketing geld betaalt aan partijen die zorgen voor (nieuwe) klanten. Dit gebeurt door middel van advertenties. De meeste advertenties op het internet zijn ‘clickable’, waardoor jij direct doorgestuurd wordt wanneer je op de advertentie klikt. Jij stuurt mensen dus eigenlijk via jouw site door naar andermans websites. Waarom je dit zou doen? Omdat dit voor jou ook de nodige voordelen met zich meebrengt. Wanneer websitebezoekers op een advertentie klikken, ontvang jij hier namelijk commissie voor. Hier staat vrijwel nooit een vast bedrag tegenover. De hoogte van het bedrag hangt namelijk af van een aantal verschillende factoren. Als je het goed aanpakt, kun je behoorlijk verdienen aan affiliate marketing.

getuigenissen

VAN ONZE KLANTEN
De wereld van affiliate marketing was voor mij nog onbekend. Om wegwijs te geraken, heb ik een expert ingeschakeld. Ben onwijs blij met de resultaten die deze marketingstrategie mij heeft gebracht. Absoluut een aanrader!

Kelly Veldermans

Ik vond het altijd zonde om geld uit te geven aan marketing. Niet lang geleden toch de stoute schoenen aangetrokken en ermee begonnen. Nu wil ik absoluut niet meer anders. Heb inmiddels al zoveel bereikt, echt ongekend!

Laura Teilman

Ik kan iedereen aanraden te beginnen met affiliate marketing, zeker wanneer je meer leads wilt genereren. Het kost je weliswaar wat, maar het levert je veel meer op.

Ruud Kooiman

Zo ontzettend blij met de resultaten die affiliate marketing mij tot op heden gebracht hebben! Het aantal leads is het afgelopen jaar zo’n beetje verdrievoudigd, dat had ik echt niet durven dromen.

Marcel Boeker

Dacht altijd dat affiliate marketing geldklopperij was, maar het tegendeel is mij inmiddels bewezen. Na afloop van een bijeenkomst over dit onderwerp ben ik ermee gestart en moet toegeven dat het een meerwaarde is voor mijn website.

Ralf Aafjes

Is jouw site geschikt voor affiliate marketing?


Heb jij zelf een website en wil je hier geld mee verdienen? Dan kom je ongetwijfeld uit bij affiliate marketing. Toch zijn er veel mensen met een website die denken dat hun site niet geschikt is voor deze vorm van marketing. Dat is wel het geval. Iedere site is namelijk geschikt voor affiliate marketing. Dit wil echter nog niet zeggen dat je er ook heel makkelijk geld mee kunt verdienen. Het is namelijk de kunst om de juiste adverteerders aan de haak te slaan. Gaat jouw website over duurzame producten? Dan heeft het natuurlijk geen zin om advertenties van autoverkopers toe te staan. Het is beter om adverteerders te kiezen die passen bij jouw website. Bij een website over duurzame producten zou je bijvoorbeeld prima een verkoper van zonnepanelen kunnen laten adverteren.

Het voordeel van een 4g-netwerk

Vroeger moest er een kabel aangesloten worden op een computer om te kunnen internetten. Tegenwoordig kunnen we ons dit haast niet meer voorstellen. Het is immers gebruikelijk dat we apparaten nu draadloos kunnen verbinden met een netwerk. Dit kan niet alleen meer in huis, maar bijvoorbeeld ook buiten op straat. Zo kun je jouw smartphone bijvoorbeeld verbinden met een 4g-netwerk. Dankzij zo’n netwerk kun je altijd en overal internetten. Heb je een abonnement afgesloten? Dan kun je per maand een bepaald aantal MB’s verbruiken. Verbind je jouw telefoon met een 4g-netwerk terwijl je al door je MB’s heen bent? Reken er dan op dat je een forse rekening krijgt. Internetgebruik buiten jouw bundel is namelijk ontzettend duur.

Op een betaalde manier leads genereren


De meeste websitebezoekers hebben een hekel aan advertenties. Hierdoor wordt er dus lang niet altijd op geklikt. Hoe meer bezoekers er naar jouw website komen, des te groter is de kans dat er geklikt wordt op advertenties. Heb jij niet veel websitebezoekers? Daar kun je betrekkelijk makkelijk wat aan veranderen. Hoe? Door verkeer voor jouw website te kopen. In dat geval lijkt het alsof er veel websitebezoekers zijn, maar in feite zijn dit gewoon ‘bots’. Een zoekmachine krijgt echter wel de indruk dat er veel verkeer is, waardoor jij hoger in de resultaten komt. Na verloop van tijd kan dit resulteren in meer echte websitebezoekers en dat vergroot de kans op succesvolle leads natuurlijk!